Team Unoleo

Unoleo erbjuder en mycket kompetent organisation. Vi har seniora konsulter med stor erfarenhet från ledande befattningar i näringslivet och med dokumenterad framgång att driva och leda kvalificerade projekt.Anders Blomqvist – Grundare och Seniorkonsult

Anders Blomqvist är en mycket erfaren projektledare med stor kunskap om kommunal- och regional verksamhet, arbetsmarknaden, integration och näringslivet. Anders har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla och driva organisationer och kvalificerade projekt, både i större och mindre sammanhang, i Sverige och internationellt. Anders har arbetat med ledande varumärken inom bl.a. konsumentelektronik och telekom. Anders var på Ericsson ansvarig för mobiltelefonverksamheten i Norra Europa och dessutom landschef i Tyskland.På Ericsson startade han också upp och drev en mycket framgångsrik Global Account Management funktion med de 10 största globala mobiloperatörerna. Sedan 2002 har Anders varit verksam i ett företag där inriktningen är på internationell affärsutveckling i samverkan med ett europeiskt nätverk av tidigare kollegor från Ericsson. Han har bl.a. hjälpt företag, i först hand från USA, med att etablera sig i Europa och även europeiska företag i sin internationalisering.Anders har även stor och lång erfarenhet från föreningsliv med flera förtroendeuppdrag. Han är utbildad Kustjägare och Reservofficer.

Sedan fem år har Anders fokuserat på arbete i kommuner och har utvecklat Kronobergsmodellen® och Kommunmodellen®.
Lars Håkansson - Seniorkonsult

Lars Håkansson har en lång erfarenhet från ledande positioner i multinationella amerikanska storföretag. Han har varit drivande i uppbyggnaden av ett flertal organisationer och i dessa sammanhang drivit stora projekt inom såväl försäljning, marknad, IT samt HR.

Under sin tid som VD för Warner Bros Norden utvecklade Lars organisationen för att möta den nya krav som ställs i en föränderlig värld. Han lanserade ett antal ny format och var med om att bygga Warner till ett miljardföretag på den nordiska marknaden.

Lars satt även med i ett antal Europeiska utvecklingsgrupper och fick genom detta en bra inblick hur man driver komplicerade projekt med många intressegrupper.

Innan åren som VD för Warner var Lars med att starta Kelloggs på den svenska marknaden och ansvarade där för försäljning och marknadsföring. Detta ger Lars en stor kunskap om hur den svenska detaljhandeln fungerar och hur man marknadsför och profilera ett känt varumärke.

Sedan tre år har Lars arbetat som Senior Advisor till ett antal företag och organisationer och bistått företagsledningen med kloka råd och bra idéer.
Maria Reinhold – Konsult

Maria har mer än 20 års internationell erfarenhet inom både försäljning och administration från olika branscher och företag bl.a. Leo Pharma, Ericsson Mobile och Richards Keenan & Company Ltd. Förutom projektledning ansvarar Maria också för vår administration.
Lars Haraldsson – Konsult

Lars Haraldsson har en gedigen ledarbakgrund inom idrott med utbildning som idrotts- och fritidsledare samt idrottspedagog. Lars har i 25 år arbetat som tennistränare i Sverige, Danmark och Norge.

Förutom tennis har Lars stor insikt i föreningslivet med administrativa och ledarroller inom flera idrotter.

Lars har även varit projektledare för ett lyckat integrationsprojekt i Markaryd där syftet har varit social integration via idrott och kultur.